Konsumentföreningen Väst

Namnet Konsumentföreningen Väst är något som inte längre används, utan denna organisation har gått samman med Bohuslän och Älvsborg. Idag går den mycket större organisatkonsumentföreningen västionen under namnet Coop Väst. Här finns det idag omkring en halv miljon medlemmar, vilket betyder att den kooperativa delen av den kommersiella marknaden fortfarande är populär bland köpare, och en stark kraft att räkna med. Konsumentföreningen Väst har numera också 65 olika Coopbutiker som tillsammans har en nettoomsättning på hela 5,3 miljarder kronor. Detta är verkligen något som helt klart kan konkurrera med andra stora kedjor som är verksamma i Sverige.

När du väljer att göra dina inköp i någon av de butiker som drivs av Konsumentföreningen Väst, kommer du då således att handla dina produkter i en Coopbutik. Här kommer du att kunna vara medlem precis som hos andra matkedjor. Konsumentföreningen Väst har också ett medlemskort där du kan samla poäng och ta del av olika speciella erbjudanden för medlemmar. Detta kort kallas för Coop Med Mera och i folkmun används bara namnet medmera-kort. Hur som helst är detta ett riktigt bra kort och något alla som handlar i butikerna bör ha. Detta kort är något som du verkligen kommer att tjäna på och något Konsumentföreningen Väst är väldigt stolta över.

Varför ska du handla hos Konsumentföreningen Väst?

Varför ska du egentligen handla i Coopbutiker eller hos Konsumentföreningen Väst? Vad är det som är så bra med just denna kedja? Detta är givetvis ett val som är helt upp till varje individ att besluta om. Fördelen med att handla i Coopbutikerna är dess stora utbud av rättvisemärkta produkter. Samt att kedjan erbjuder varor och produkter med förmånliga priser. De flesta varor som finns att finna i Coop går även att hitta i andra butiker och kedjor. Det handlar således om att finna en butik som man trivs att handla.