Blog

Svenska spel

När det handlar om din rätt att spela i fysiska butiker på den svenska marknaden är det ATG och Svenska Spel som gäller. I och för sig är inte detta något problem då de erbjuder en hel del olika spel, spelformer och spelregler. När du ska spela sportsbetting i en fysisk butik är det Svenska Spel du träffar på. Här finns det utsedda ombud såsom stormarknader och tobaksaffärer m.m. Naturligtvis kan du inte bara spela på Svenska Spel i fysiska butiker, utan de har en modern och utvecklad hemsida som även svenska spelkan visas och ses bra i mobiler. Precis så är det även om du väljer att spela på travet och ATG.

Varför är det då så många som inte gillar Svenska Spel? Här hörs det hela tiden en massa olika negativa uttalanden om denna statliga organisation. Kanske är detta för att den är just statlig och att det är ett spelmonopol i Sverige? Just detta är det många som sätter sig emot. På nätet hittar du massor av olika alternativ till Svenska Spel när du vill spela på bland annat sportsbetting. Då kan det bli svårt att välja. Ska du vara trogen den svenska staten eller ska du välja ett av de fristående alternativen på nätet som står till buds?

Svenska Spel eller ett alternativ till detta

Ser man till den stora mängden spelare i Sverige väljer de flesta att spela på nätet. För det första kan du få en bra välkomstbonus, vilket du inte får hos Svenska Spel. Utöver detta är det olika spelformer, när du kan spela och vilka odds du får som är de övervägande faktorerna. Nu du spelar hos ett spelbolag på nätet får du nästan alltid bättre odds än vid det statliga valet.

Valet är helt upp till dig som spelare och det handlar egentligen endast om att välja det alternativ som bäst passar överens med ditt spelande.